-->
We hebben mooi nieuws!

We hebben mooi nieuws!

Met trots stellen we voor: Ik Bouw ZO. Een project dat de talenten van jongvolwassenen helpt ontwikkelen. We zijn hier sinds 2021 mee aan de slag gegaan en de diploma’s druppelen nu langzaam binnen.

Hoe werkt het? Ik Bouw ZO zoekt jongvolwassenen die interesse hebben in de bouw, die koppelen we aan een buddy. Daarna doorlopen ze een traject van werving en selectie, oriëntatie en tenslotte de toelating bij het ROCvA en Bouwmensen Amsterdam. Dan gaan ze aan de slag bij een bouwbedrijf in Amsterdam of omgeving: ze werken 4 dagen en zitten 1 dag op school. Of net andersom 4 dagen naar school en 1 dag werken. Net wat het beste bij ze past.

Als jongeren de toelating niet halen of als de bouw toch niet bij ze past, dan verwijzen we ze door naar ander onderwijs of naar werk. Het resultaat: 6 jongeren zijn succesvol aan de slag of volgen een andere opleiding.

We gaan je vertellen hoe Ik Bouw ZO werkt, wat de jongeren overwonnen hebben en waarom we talentontwikkeling zo belangrijk vinden. Ik Bouw ZO vertelt je de verhalen van de jongeren en de coaches en natuurlijk het geheim van succesvolle talentontwikkeling. 
Meer weten? Blijf Ik Bouw ZO volgen op website www.ikbouwzo.nl.

 

Laat een reactie achter