-->

Voor bewoners

Goed wonen in een fijne leefomgeving

Goed wonen is een eerste levensbehoefte. Maar prettig samenleven gaat niet altijd vanzelf. Bij Sabo Advies weten we waar je als bewoner tegenaan kunt lopen. En hoe dat opgelost wordt. Wij zijn er om samen met jullie die fijne leefomgeving met je buren, de verhuurder en/of de VvE te creëren.

 

In gesprek met de woningcorporatie

Wie als bewoner of een groep bewoners wensen of plannen voor de leefomgeving heeft, kan in gesprek gaan met de woningcorporatie. Maar om dan de doelen te bereiken, moet het wel goed onderbouwd en gestructureerd aangeboden worden. Een aanpak die expertise vereist. Lukt het samen met de medebewoners niet? Schakel dan Sabo Advies in. Wij weten welke belangen er spelen en bemiddelen tussen de woningcorporatie en bewoners.

 

Prettig samenwonen in een pand

Met meerdere mensen een pand bewonen heeft veel voordelen. Maar het kan ook frictie opleveren. Tussen bewoners onderling of tussen de huurder en bewoners. Wil je de andere bewoners meer bij het complex betrekken? Of die onenigheid oplossen? Ga dan in gesprek en bedenk een gezamenlijk aanpak. Wij faciliteren deze aanpak en brengen de belangen van alle betrokkenen in kaart. Samen bedenken en werken we aan manieren om de verschillen te overbruggen zodat iedereen daarna weer wel prettig kan wonen in het gezamenlijke pand.

 

Meer weten?

Sabo Advies zet zich in voor goed wonen. Met bewonersparticipatie, begeleiding en communicatie bij onderhoud maar ook met advies en ondersteuning voor de bewoners zelf. Wil je daar meer over weten? Vraag het ons gerust!