Voor bewoners

Sabo: Een fijne leefomgeving voor bewoners

Goed wonen is een eerste levensbehoefte. Maar prettig samenleven gaat nu eenmaal niet altijd van een leien dakje. Daarom zorgt Sabo voor een fijne leefomgeving met uw buren.

 

Bewoners in gesprek met de woningcorporatie

Heeft u samen met uw medebewoners bepaalde wensen of plannen voor uw leefomgeving? Om deze doelen bij de woningcorporatie te bereiken moet u goed geïnformeerd en structureel te werk gaan. Daar komt best wat expertise bij kijken. Komt u er samen met uw medebewoners niet uit? Dan kan Sabo uitkomst bieden. Sabo weet precies welke belangen er spelen, en bemiddelt tussen de woningcorporatie en de bewoners.

 

Sabo faciliteert samenwerking en betrokkenheid

Zou u de andere bewoners graag meer bij het complex betrekken? Of loopt het niet lekker tussen de huurders en eigenaar-bewoners in uw complex? Door in gesprek te gaan met de betrokkenen brengt Sabo de belangen in kaart en bedenkt manieren om verschillen te overbruggen. Zo werken we naar een actief en constructief aandeel voor alle bewoners, en kan iedereen straks prettig samenleven.

 

Sabo ondersteunt de Vereniging van Eigenaren

Wilt u het beheer, het onderhoud of de administratie van uw VvE graag zelf doen? Sabo adviseert over de beste aanpak. Ook als u twijfels heeft over uw huidige VvE-beheerder, kan Sabo de aanpak evalueren en advies uitbrengen over eventuele verbeteringen. Zo weet u zeker dat de zaken van uw VvE goed geregeld zijn.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Sabo? Saskia vertelt u graag wat Sabo voor u kan betekenen. Neem vandaag nog contact op via saskia@saboadvies.nl of bel 06 45 67 90 38.