-->

Onze werkwijze

Samenwerken en samen een oplossing creëren

Samenwerking is de kern van onze aanpak. Wij geloven dat alleen met samenwerken iedereen echt betrokken is en successen geboekt kunnen worden. Zowel voor de bewoners als voor de verhuurder en, of andere betrokkenen.

Van cijfers naar mensen

Om een samenwerking te starten, moet er eerst echt contact zijn. Iets wat tussen bewoners en bijvoorbeeld verhuurders niet eens zo vanzelfsprekend blijkt te zijn. Wij leggen dat contact. Door met de betrokkenen in gesprek te gaan en er zo achter te komen wat de wensen zijn. Dat geldt zowel voor de opdrachtgever als voor de bewoners. Zo maken we de mensen achter cijfers en percentages zichtbaar, geven inzicht in belangen en maken duidelijk welke behoeften er zijn.

Een aanpak op maat

Met deze inzichten werken we een plan van aanpak uit die leidt tot een duurzame samenwerking waarin de kwaliteit van wonen verbetert of een periode van onderhoud efficiënt en goed georganiseerd wordt. Dat doen we samen met de opdrachtgever en andere betrokkenen. Het plan bevat slimme methodes gericht op de actuele situatie en is inclusief een realistische planning voor het project.

Organiseren en faciliteren

Van bewonerscommunicatie tot en met bewonersparticipatie, wij organiseren en faciliteren het voor onze opdrachtgevers en met veel aandacht voor de bewoners. Door onze ervaring en doordat we vaak als neutrale buitenstaander gezien worden, kunnen we beide partijen goed bereiken en ervoor zorgen dat ze ook elkaar weer weten te vinden.

Basis voor de toekomst

Bewonersparticipatie is niet iets voor één moment. Het is het begin van een duurzame dialoog. Dat begin zetten wij op als een basis voor de toekomst. Zo kunnen alle betrokkenen vanuit een positieve situatie straks met elkaar verder.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze aanpak? Of bespreken hoe we dat kunnen toepassen voor een project met of voor bewoners dat goed uitgevoerd moet worden? Laten we dan eens afspreken. Neem je contact met ons op?

En lees hier onze Algemene voorwaarden 2023 Sabo Advies B.V. Ter aanvulling over de privacygegevens: met elke opdrachtgever sluit Sabo een verwerkingsovereenkomst af, waarin het doel van het verwerken en de doelgroep van te voren wordt bepaald.