Werkwijze

De werkwijze van Sabo

 

Samen naar een oplossing

Samenwerking is de kern van Sabo’s aanpak. Allereerst gaat Sabo met de betrokkenen in gesprek om te bepalen wat hun wensen zijn. Naast de opdrachtgever komen natuurlijk ook de bewoners aan bod. Zo wordt duidelijk hoe de partijen tot een duurzame samenwerking kunnen komen, en welke belangen daarin een rol spelen.

Een aanpak op maat

Op basis van de unieke wensen en problematiek binnen uw situatie bepaalt Sabo samen met de opdrachtgever en andere betrokkenen een plan van aanpak om de kwaliteit van wonen te verbeteren. Sabo stelt passende methodes voor en maakt een realistische planning voor het project.

Sabo faciliteert bewonersparticipatie

Doormiddel van beproefde methodes betrekt Sabo de bewoners bij het project. Door haar persoonlijke ervaring en de positie als neutrale buitenstaander is Saskia Bosnie voor bewoners een betrouwbare gesprekspartner.

Naar een duurzame dialoog

Bewonersparticipatie gaat door nadat uw project met Sabo is afgerond. Daarom creëert Sabo tijdens het project de fundering voor een duurzame dialoog met uw bewoners. Zo is er straks een positieve situatie waarop u in de toekomst verder kunt bouwen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Sabo? Saskia vertelt u graag wat Sabo voor u kan betekenen. Neem vandaag nog contact op via saskia@saboadvies.nl of bel 06 45 67 90 38.

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden Sabo Advies Bewonersparticipatie