Sabo ondersteunt woningcorporaties, projectontwikkelaars en bouwbedrijven

Sabo faciliteert bewonersparticipatie tijdens de ontwikkeling en het beheer van uw wooncomplex.

Woonkwaliteit is rendement

Als woningcorporatie wilt u graag zorgen dat uw bewoners tevreden zijn met hun leefomgeving. Ontevredenheid van de bewoners kan zich immers uiten in de vorm van overlast en vervuiling op uw wooncomplex. En dat loopt in de beheerkosten én schaadt het imago van uw vastgoed. De kwaliteit van wonen is rendement, en daarom faciliteert Sabo bewonersparticipatie.

In gesprek met uw huurders

Om erachter te komen wat er speelt in uw wooncomplexen is communicatie met de bewoners essentieel. Hoe zijn de verhoudingen onderling? Welke vragen, wensen of zelfs problemen leven er bij uw huurders? Sabo ondersteunt woningcorporaties bij het opzetten van een dialoog met hun bewoners.

Huurders en eigenaar-bewoners

Zou uw VvE de bewoners graag meer bij het complex betrekken? Of loopt het niet lekker tussen de huurders en eigenaar-bewoners in uw complex? Door in gesprek te gaan met de betrokkenen brengt Sabo de belangen in kaart en bedenkt manieren om verschillen te overbruggen. Zo werken we naar een actief en constructief aandeel voor alle bewoners en kan iedereen straks prettig samenleven.

Een neutrale partij

Als neutrale partij met veel ervaring in bewonerscommunicatie kan Sabo zich goed inleven in het perspectief van uw bewoners en hun vertrouwen winnen. Op basis van dit vertrouwen gaan we samen aan de slag om elkaar tegemoet te komen en valkuilen voor de toekomst te identificeren.

Naar een duurzame dialoog

Bewonersparticipatie gaat door nadat uw project met Sabo is afgerond. Daarom creëert Sabo tijdens het project de fundering voor een duurzame dialoog met uw bewoners. Zo is er straks een positieve situatie waarmee u in de toekomst verder kunt.

Workshop bewonersparticipatie

Wilt u zelf de dialoog met uw bewoners aangaan? Naast haar reguliere werkzaamheden biedt Sabo ook workshops over het ontwikkelen van bewonersparticipatie.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Sabo? Saskia vertelt u graag wat Sabo voor u kan betekenen. Neem vandaag nog contact op via saskia@saboadvies.nl of bel 06 45 67 90 38.