-->

Proef met elektrisch deelvervoer geslaagd 

“Chill! Een goed concept, zeg. Als je geen auto hebt, is het een heel gedoe als je bij Ikea een keer een bank of boekenkast wilt kopen. Op 17 plekken in Amsterdam zijn sinds 2 jaar elektrische fietsen, bakfietsen, scooters en auto’s te vinden die buurtbewoners met elkaar kunnen delen. 

Deze pilots met knooppunten van elektrisch deelvervoer (zogeheten BuurtHubs) zijn nu afgerond. En ze blijven! Omdat ze goed bevallen, breidt de gemeente de komende jaren het aantal uit met 16 extra plekken.

Sabo Advies begeleidde de pilots in Startblok Elzenhagen in Amsterdam-Noord en de Chassébuurt in de Baarsjes. We maakten een video van de proef in Noord. Kijk verder op: 

Meer weten? Lees verder op: https://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/hubs/buurthub/

Laat een reactie achter