-->
Bouw aan jouw Zuidoost!

Bouw aan jouw Zuidoost!

Dat is de nieuwste opdracht van de gemeente waar we bij Sabo Advies nu druk mee bezig zijn. Maar we doen het niet alleen. Met een team van sterke sleutelfiguren uit Zuidoost gaan we ons inzetten om jongeren in hun eigen buurt aan een baan te helpen in de bouw. De bouwsector biedt perspectief op bereikbare banen, maar dan moet het onderwijs wel goed aansluiten. We gaan ons inzetten voor instroom naar de bouw met toegankelijke vakopleidingen en werkgelegenheid voor werkzoekenden. Als je voor de bouw kiest, kun je veel verschillende kanten op.

Excursies

Om meer te weten te komen over de mogelijkheden in de bouwsector gaan we samen met de sleutelfiguren excursies doen naar bouwprojecten en bedrijven. Afgelopen woensdag 24 maart 2021 bezochten we met het team het eerste gemeentelijke monument van Amsterdam-Zuidoost: ‘Het Zandkasteel ’. Dat opvallende gebouw is te herkennen aan de zandachtige kleur van de gevels. Het was het hoofdkantoor van ING en wordt nu getransformeerd tot een appartementencomplex en internationale school. Bouwbedrijf Van Wijnen gaat deze klus klaren en was zo vriendelijk ons te ontvangen, rond te leiden en van alles te vertellen over de bouwsector. Een van de architecten, Max van Huut, liet ons zien wat hij oorspronkelijk had ontworpen.

Ben jij benieuwd naar de ontwikkelingen van dit traject. Blijf Sabo Advies in de gaten houden. Binnenkort meer en bekijk onderstaande video voor een sfeerimpressie van de excursie!

replies are closed