-->

Radio RAZO en stichting !WOON bespreken op dinsdag actuele bewoners zaken van onderhoud tot het bewonerscollectief, mis het niet!

Op 8 November jl. schoof Saskia Bosnie in opdracht van stichting !WOON aan bij daddy mystic alias Jeremaih Andres van Radio RAZO . RAZO is dé zender van en voor Amsterdam Zuidoost met informatie, educatie, bewustwording, cultuur, raw world music en entertainment.

De radiozender is een belangrijk communicatiekanaal voor de inwoners van Zuidoost. Dit is dan ook de reden dat Saskia Bosnie vanuit Stichting !WOON elke dinsdag hier aanschuift om met diverse gasten de actualiteiten op het bewonersvlak te bespreken.

Naast Saskia Bosnie en Bram van Garderen (Stichting !WOON), schoof deze week ook Annemarie Tiebosch aan om inzicht in haar werk als buurtambassadeur FD buurt en als trekker van een bewonersplatform FD buurt te geven.

Het is interessant om te zien waar bewoners een actieve rol in spelen. Hieronder een aantal zaken die besproken zijn in Zuidoost:

  • Stadsgenoot gaat onderhoud aan 1057 woningen plegen
  • Stadsgenoot en Rochdale pakken vochtproblemen in de V-buurt aan
  • Bewoners verenigen zich als bewonerscollectief Holendrecht en organiseerden een bijeenkomst om met Stadsgenoot in gesprek te gaan.

Daarnaast wil ik jullie uitnodigen om naar de voorlichtingen in 2017 en 2018 voor de Vve (vereniging van eigenaren) te komen.

En voor alle huiseigenaren, doe de gratis brandweercheck voor Vve’s!

Waar kun je de uitzending terugluisteren?

Luister hier terug naar de uitzending! www.salto.nl/programma/africa-vibes-ital-livety-show

Tune elke dinsdag van de maand in op 103.8 kabel en 105.2 FM

Wil je meer informatie of benieuwd wat SABO voor jou kan betekenen, neem dan contact op!

Sabo Advies Bewonersparticipatie staat voor zeggenschap, inspraak en gelijkwaardigheid.

Met vriendelijke groet,

Saskia Bosnie

Telefoonnummer: 06-45679038

www.saboadvies.nl

Over Stichting !WOON

www.wooninfo.nl

Laat een reactie achter