-->

Een sterkere samenwerkingsverband door speeddaten met organisaties

Vanuit mijn ervaring met netwerken (o.a bij  BNI)  weet ik dat het goed is om van een ander te weten wat hij/zij doet. Maar een ander moet dat ook van jou weten om tot een gelijkwaardige ruil te komen. Reciprociteit is het principe van geven en nemen.

Ik ben altijd opzoek naar verbindingen leggen; tussen organisaties, zzpérs maar ook op persoonlijk vlak. Als ik merk dat er gebrek aan kennis over elkaar is, dan ontstaat er een idee.

Vanuit mijn rol als teamleider bij de opdrachtgever Wijksteunpunt Wonen heb ik het concept Speeddaten met organisaties bedacht. Op 27 september kregen 7 organisaties in klein comité de mogelijkheid om hun diensten aan te bieden en hun projecten toe te lichten. Vervolgens was er de gelegenheid om 1 -op -1 met elkaar in gesprek te gaan. Op een efficiënte wijze zijn er samenwerkingsverbanden ontstaan met als doel om bewoners van de stad beter te kunnen bedienen.

Lees hier het Sfeerverslag Speeddaten met Organisaties

img_1417 img_1424

 

 

Laat een reactie achter