-->

Opdracht voor Wijksteunpunt Wonen met een jaar verlengd

Sabo Advies bewonersparticipatie zet zich graag in voor bewoners in Amsterdam. Om deze reden heeft Sabo in 2015 als teamleider van het Wijksteunpunt Wonen in Amsterdam Zuidoost gewerkt. Het Wijksteunpunt Wonen geeft gratis informatie, advies en begeleiding aan zowel individuele als aan groepen bewoners. De bewoners kunnen met vragen op het gebied van onder andere de hoogte van de huren, achterstallig onderhoud en bewonersparticipatie bij dit steunpunt terecht. Deze werkzaamheden passen binnen de doelstelling van Sabo Advies bewonersparticipatie, aangezien de samenwerking tussen verhuurders en bewoners regelmatig onderling wordt opgezocht. Wegens het succesvolle verloop wordt de opdracht als teamleiderschap met nog een jaar (tot 31december 2016) verlengd. Ga naar Wijksteunpunt Wonen voor meer informatie.

 

image005

 

Laat een reactie achter