-->

Nieuwe samenwerkingsvormen met bewoners

Juni 2014

In de actualiteiten is een discussie gaande over bewoners in aandeelhouderschap. Hoe ziet deze samenwerkingsvorm eruit? Zullen woningcorporaties hun bedrijfsstructuur moeten wijzigen? Ook J. van der Schaar en A. Thomsen, oud-lid Raad van Commissarissen bij Woonbron benoemden deze samenwerkingsvorm tijdens de openbare verhoren van de Parlementaire Enquête. Steeds meer experts in de woningmarkt debatteren hierover (zie video Aedes). Woningcorporaties zijn niet meer van deze tijd. Bewoners willen meer inspraak en betrokken worden bij het eindproduct.

(Dhr Jan van der Schaar is geassocieerd partner van Rigo Research en  Advies. Gastonderzoeker bij het OTB. Oud-lid commissie Hoekstra)

http://m.youtube.com/watch?v=FBlmiB1v9xQ

 

Laat een reactie achter