-->
U zoekt informatie  over VvE beheer?

U zoekt informatie over VvE beheer?

Bij VvE beheer draait het om drie kernwaarden, namelijk om vertrouwen in elkaar hebben, verantwoordelijkheid geven en nemen en tot slot aan verwachtingen voldoen.

Zelfbeheer door bewoners

Bij zelfbeheer krijgen de bewoners van een appartementencomplex de verantwoordelijkheid voor hun gebouw. De bewoners kunnen participeren in beheerwerkzaamheden zoals financiële, communicatieve of administratieve werkzaamheden. Maar ook in het onderhoud en de contractvorming.

Zelfbeheer als invulling van VvE-beheer

Bij bewonersparticipatie draait het om drie kernwaarden:

  • Vertrouwen in elkaar,
  • Verantwoordelijkheid geven en nemen
  • en tot slot aan de Verwachtingen voldoen.

Deze drie kernwaarden zijn essentieel voor een vruchtbare samenwerking en het creëren van een duurzame relatie tussen bewoners (en de woningcorporatie). Om het VvE-beheer via zelfbeheer in te vullen is het dus van belang om vertrouwen te creëren door aan reële verwachtingen te voldoen en de verantwoordelijkheid te nemen om deze waar te maken.

Sabo adviseert bij zelfbeheer

Voor meer informatie of advies bij het creëren van zelfbeheer als invulling van het VvE-beheer van uw appartementencomplex staat Sabo voor u klaar. Neemt vandaag nog contact op met Saskia via saskia@saboadvies.nl of bel 06 45 67 90 38.

 

 

Geef mij meer informatie

VvE voor bewoners

Goed wonen is een eerste levensbehoefte. Maar prettig samenleven gaat nu eenmaal niet altijd van een leien dakje. Daarom zorgt Sabo voor een fijne leefomgeving met uw buren.

lees meer

VvE voor bedrijven

Sabo ondersteunt VvE's, woningcorporaties en bouwbedrijven. Sabo faciliteert bewonersparticipatie tijdens de ontwikkeling en het beheer van uw wooncomplex.

lees meer