-->

‘De telefoon is zo onpersoonlijk’

We zijn aan de laatste huisbezoeken toe voor onze onderhoudsklus van de Alliantie in Amersfoort, dat doen we samen met BV Intersell. Van de 180 huishoudens hebben we er nog 30 te gaan. Bij dat bezoek informeren we bewoners wat de werkzaamheden zijn. In Amersfoort moeten de gasmeters in de woningen naar een nieuwe meterkast verplaatst worden in het gezamenlijke portiek. 

Omdat de klus bijna klaar is, zijn we ook begonnen aan het telefonisch klanttevredenheidsonderzoek. Bent u goed geïnformeerd over de werkzaamheden? Hoe tevreden bent u over de uitvoering en netheid? Wat vond u van onze communicatie en telefonische bereikbaarheid? 

 

De antwoorden zijn een opsteker voor onze projectleiders Latoya Glorie, Rizairis Núñez-Lacroes en Renu Jarbandhan. Zonder uitzondering zijn alle tot nu toe bereikte bewoners zeer tevreden over hoe ze geïnformeerd en te woord zijn gestaan. Twee personen zeiden: “Tja, ik zou jullie een 10 kunnen geven, maar ik geef een 8 want dan is er ook nog ruimte om te groeien.”

 

Een andere vraag luidde: hoe kunnen Intersell en Sabo Advies de dienstverlening verbeteren? Een suggestie was om de brochure de volgende keer in meerdere talen te maken, bijvoorbeeld ook in het Turks of Marokkaans. 

 

Van tevoren vroegen bewoners zich af ‘waarom eigenlijk een huisbezoek’? Bij onze belronde bleken ze het toch bijzonder te waarderen. “Het was prettig dat iemand ons uitlegde wat er ging gebeuren, dat we bijvoorbeeld de kast leeg moesten maken. Fijn dat we er een gezicht bij zagen, want de telefoon is zo onpersoonlijk.”

Laat een reactie achter