-->

Huisbezoeken in Amersfoort

Wat gebeurt er bij onze nieuwe onderhoudsklus voor woningcorporatie de Alliantie in Amersfoort? En wat doen wij? 

De werkzaamheden bestaan uit het demonteren van gasmeters in woningen en deze weer herplaatsen in een nieuwe meterkast in het gezamenlijke portiek. De meters zijn niet goed gebeugeld of voldoen niet meer aan de voorschriften. 

Voor de werkzaamheden beginnen, leggen onze projectleiders Renu Jarbandhan en Rizairis Lacroes met technische collega’s huisbezoeken af. We beantwoorden vragen en noteren omstandigheden waar de werkmannen rekening mee moeten houden. Denk aan gezondheidsklachten, samenstelling van de huishoudens en werktijden.

Met anderstaligen spreken we Engels of we regelen een tolk. Wie om gezondheidsredenen zelf zijn meterkast niet leeg kan maken of niemand heeft die kan helpen, bieden wij een helpende hand. Onze technische collega’s doen een opname om te kijken wat er precies moet gebeuren. Als de werkzaamheden dan starten zijn eventuele problemen getackeld en kan het onderhoud soepel verlopen. En niet onbelangrijk: weten bewoners waar ze aan toe zijn.

Éen van onze projectleiders, Renu Jarbandhan, op de foto tijdens de huisbezoeken in Amersfoort.

Laat een reactie achter